viatvet Állatorvosi rendelő
Dr. Stréda Viktória

Dr. Stréda Viktória

Állatorvos

Orvos szülők gyermekeként a gyógyítás mindig is életem szerves része volt. Szüleimmel ellentétben az állatorvosi hivatás mellett döntöttem, hiszen már kiskoromtól kezdve megmutatkozott a kis- és nagyállatok iránti rajongásom.
Állatorvosi diplomámat 2018-ban vettem át, ezt követően hazatérve szülővárosomba csatlakoztam a Vitavet csapatához. Tanulmányaim alatt többször vettem részt külföldön gyakorlaton: Bécsben 1 hónapot töltöttem el a kisállat anesztezológiai részlegen, majd Brünnben 1 hónap lóklinikai, míg Helsinkiben fél év kisállat belgyógyászati és lóklinikai képzésen vettem részt. Szakdolgozatom témájaként szarvasmarhák szőrének vizsgáltam kortizol és DHEA tartalmát.
Érdeklődésem kiterjed mind a kisállatok, mind a nagyállatok gyógyászatára, ezen belül is különösképpen a belgyógyászat foglalkoztat. Édesapám kardiológus szakorvos, így számomra is fontos volt, hogy elmélyedjek a társállatok kardiológiai betegségei és azok gyógyászati lehetőségeiben.© 2014 Vitavet | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató