viatvet Állatorvosi rendelő
Dr. Grunzac-Kurkó Eszter

Dr. Grunzac-Kurkó Eszter

Állatorvos

Erdélyben, Gyergyószentmiklóson születtem és nevelkedtem, az állatok iránti lelkesedésem pedig már gyerekkoromban nyilvánvalóvá vált, amikor minden árva verebet és kóbor állatot meg szerettem volna menteni. Családom - felismerve az állatok iránti szeretetemet - kiscsibét, hörcsögöt, tengerimalacot bízott a gondjaimra.
Az állatorvoslás sokáig nem szerepelt a „mi leszek, ha nagy leszek” listámon, és csak első kutyánk, Kormos elvesztésekor jöttem rá, hogy ez a hivatás áll igazán közel a szívemhez.
Diplomámat 2018 nyarán szereztem meg Temesváron, a Bánsági Agráregyetem Állatorvosi karán, szakdolgozatomban pedig a kutyák magas vérnyomásának epidemiológiai tényezőit vizsgáltam. A dolgozathoz szükséges nagy esetszámot a Dr. Serdean Kisállatkórháznak köszönhetem, ahol az egyetem utolsó két évében gyakornokként dolgoztam.
Úgy gondolom, hogy az embernek mindig törekednie kell önmaga fejlesztésére, ezért igyekszem folyamatosan tanulni és képezni magam, hogy betegeim a számukra legjobb ellátásban részesüljenek.© 2014 Vitavet | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató